stijnsmulders.reismee.nl

Nightlive @ kitui

Hallo allemaal,

Ik heb een dongeltje aangeschaft samen met lesley, dus nu kunnen we weer iets meer internetten :). Dit weekend wezen stapen in Kitui, echt gekke werk. We gingen naar een beachclub waar een beroemde keniaanse artiest ging optreden. Super gezzelig, alleen na een tijdje iets teh. Al die kenianen dansen tegen je aan en ze zitte ook bijna allemaal even te voelen wat je in je zakken hebt zitten. 3 van de 9 man uit onze groep zijn ge zakkerold (ik gelukkig niet! :D) . gelukkig wisten we dat het zo erg was, dus hadden we alleen los geld mee genomen. Lesley heeft 4x een huwelijksaanzoek gekregen! jaja, wij nederlanders zijn gewild in kitui.

Vandaag was onze 1ste werkdag, maar na wat dingetjes besproken te hebben ,en vooral veel gewandeld hield onze werkdag op om 1 uur omdat we geen materiaal hadden om verder te gaan. De comuters staan al op hun plek (zie foto's) nu nog even een netwerkje aanleggen. Het zijn super mooie computers, allemaal spik splinter nieuwe duelcores! MET windows 7! en dat allemaal in een beetje een vies gebouwtje :P.

Morgen gaan we de eerste school bezoeken, en een invetaris van de ICT mogelijkheden maken, en met de leraren praten. HEB ER ZIN IN!

het vervelenste wat er tot nu toe gebeurd is, is dat het water op was. En dan denk je eerst, damn ik kan niet meer dousche. maar dan kom je daarna tot de conclusie dat je ook niet meer kan doorspoelen : /. daarna maar snel water uit de put gehaald en een beetje geimproviseerd. Er is al weer water, maar de dousche doet het nog niet :(. komt nog wel goed hopenlijk!

Ik heb veel foto's geupload dus ook veel kijk plezier!

groetjes uit kenia!

Stijn

mama

Hoi schat.
Let goed op Lesley dat ze dadelijk niet uitgehuwd wordt in Kitui !!Raar he, geen water uit de douche en voor de wc....Dat is hier allemaal gewoon !!Hopelijk alles goed met jullie gezondheid .Goed eten ,he knul .Leuk alle foto`s. Heb je nu een telefoon ????? Knuffel mama

Marcel

Hoi Stijn.
Mooie foto's!
Alles goed verder in Kitui?
Kun je een tijd mailen om op skype te komen met je nieuwe dongel en als dat niet lukt dan s'middags vanaf "Sasol"?
Laat even weten hoe je het wilt/kunt regelen.
Heeeeel veeeeel plezier en pas goed op jezelf en elkaar.
Groetjes papa.

Erik

Stumpert :p en groetjes van brechtje

Brechtje

Jaaa, eindelijk foto's! Super Stijntje! Mama zal trouwens wel blij zijn met al die tralie's voor de ramen ;)
Ziet er ook wel lijp uit, die dure computers in zo'n bouwvallige kamer :P Have fun lief klein broertje!
xxxxxxx

Anna-Wil

Heey schatje,
leuke foto's en fijn dat ik eindelijk foto's kan zien ik wou ze zo graag zien hihi, maar nu je stage echt begint zou het skypen ook wat minder worden! Jammer nog veel plezier met je stage!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

de Maeyertjes

He Stijn,

En wij maar kijken op waarbenjijnu.nog wat... Gelukkig ging Marijn gister op sponsorjacht naar jouw pa en die gaf ons de goede link. Raar hoor om jou in Kenia te zien op de foto's (trouwens herkenbare beelden; lijkt toch wel op ghana). We missen je hier natuurlijk enorm, Marijn past nu 's maandags op zijn broertjes... Maar hoe dan ook: geniet! En douchen kan ook met een beetje water in een bakje, gewoon over jezelf heen gieten en je bent weer helemaal fris... Toch?!
Groetjes van ons allemaal! Doeeeeiiiii!!